Foto: Goran Mehkek / CROPIX

ŠKORO O FOTOGRAFIJI KOJA JE DIGLA PRAŠINU: Bivši premijer ipak neće biti dio Domovinskog pokreta?

Autor: I.Br.

Goruća tema u hrvatskoj političkoj areni posljednjih su dana nadolazeći parlamentarni izbori. Tko će s kime prije i poslije te kojim će se ‘kapitalcima’ pojačati kako bi došli do što većeg broja mandata, pitanja su koja se postavljaju na dnevnoj bazi.

Glavni oponent HDZ-u, Domovinski pokret Miroslava Škore, posljednjih dana aktivno predstavlja svoje jake snage za izbore, a jedna je fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama jučer izazvala pravu pomutnju. Naime, Stjepo Bartulica je na svojem Facebook profilu objavio fotografiju na kojoj pozira s Miroslavom Škorom te bivšim mandatarom Timom Oreškovićem, što je u medijima izazvalo sumnje da će se i Orešković možda priključiti Škorinom Domovinskom pokretu.

Nakon brojnih upita, o svemu se oglasio i sam Domovinski pokret.

“U povodu brojnih upita o značenju fotografije gospodina Stjepe Bartulice s Miroslavom Škorom i Tihomirom Oreškovićem, izvještavamo javnost kako Domovinski pokret pozdravlja razgovore sa svim akterima koji imaju ideju kako promijeniti Hrvatsku nabolje, no to ne znači i da će svatko tko se fotografira s Miroslavom Škorom nužno postati dio platforme Domovinskog pokreta. Veseli nas što okupljamo širok spektar kvalitetnih ljudi, bilo kao kandidate na listama, bilo kao savjetnike u izradi programa za razna područja, a o konkretnim imenima i ulogama javnost će biti pravovremeno obaviještena”, stoji u objavi na njihovom Facebook profilu.

Iz objave se između redaka da iščitati kako bivši premijer ipak neće biti u redovima Miroslava Škore, dok s druge strane, za Bartulicu se neslužbeno priča da će biti na listi Domovinskog pokreta.

NIKAD NE BI POGODILI! Pa s kim se to Škoro uslikao? Dobro pogledajte! Ostat ćete bez teksta




Autor:I.Br.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.