Otvoreno.hr

ŠKORO: ‘Domovinski pokret ne planira povećavati broj ministarstava. Boje nas se pa izmišljaju Ministarstvo sreće’

Autor: Sanja Plješa

Miroslav Škoro u Facebook objavi demantirao je osnivanje Ministarstva sreće rekavši kako broj ministarstava ne namjerava povećavati.

“Domovinski pokret ne planira povećavati broj ministarstava niti pospješivati daljnje bujanje ionako preglomaznog državnog aparata. Boje nas se pa izmišljaju da ćemo osnivati Ministarstvo sreće. Mi znamo kako ćemo hrvatski narod usrećiti – tako što ćemo smanjiti broj ministarstava i decentralizirati državnu upravu. Zašto neka ministarstva ne bi bila u Slavoniji, a neka u Dalmaciji? I, na kraju, kome bi uopće moglo smetati podizanje kvalitete života i sreća hrvatskoga naroda?”, napisao je Miroslav Škoro na Facebook profilu.

Škorina reakcija dolazi nakon intervjua koji je Večernjem listu dala Anita Freimann, članica Domovinskog pokreta Miroslava Škore, a u kojem je najavila osnivanje određenog državnog tijela posvećenog poboljšanju kvalitete života.

“Osnovna mu je ideja da ‘filtrira’ i bude neovisno. Konkretno, jedna od glavnih značajki tog tijela, bilo da se ono zvalo ministarstvo sreće ili zadovoljstva, bilo da to na kraju bude agencija, jest da onemogućuje odluke koje smanjuju kvalitetu života”, rekla je Anita Freimann.

Škoro bi osnovao ministarsvo sreće, a evo čemu bi služio i tko bi bio na čelu resora




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.