Foto: Jakov Prkic / CROPIX / Ilustracija

‘SKINUT ĆEMO TI UROK!’ Žena nasjela kao nitko do sada: Uzeli joj tisuće i tisuće eura

Autor: Ivana Jurišić

Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću u četvrtak je objavilo kako kako se dvoje hrvatskih državljana tereti da su na širem području Ličko-senjske županije počinili više kaznenih djela prevare.

Uhićeni hrvatski državljani od 55 i 40 godina osumnjičeni su za više prijevara u iznosu od najmanje 27.810 eura, kojima su jednom muškarcu “pronašli ženu za udaju”, a jednoj ženi su “skidali uroke”.

Uzeli im više od 27 tisuća eura

Sumnja se da su muškarac i žena od siječnja 2019. do veljače 2023. godine, 54-godišnjaku lagali da su mu pronašli buduću bračnu partnericu. Osumnjičenica se  54-godišnjem muškarcu predstavljala lažnim imenom i obećavala mu brak, pri čemu je tražila i novac. Oštećenik je osumnjičenicima u više navrata predao ukupno 5.810 eura, vjerujući da su namijenjene njegovoj budućoj bračnoj partnerici, a osumnjičenici su taj novac zadržali za sebe.

Sumnja se kako su 57-godišnjakinji iznudili novac i zlatni nakit govoreći joj da će joj skinuti uroke. Žena je u to povjerovala, te je u više navrata osumnjičenicima predala iznos od ukupno 22.000 eura i zlatni nakit.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.