Flickr

SKANDALOZNO! Učiteljica vikala na učenika koji nije mogao otpjevati pjesmicu jer mu je umro brat. Učenici u šoku

Autor: Sanja Plješa

Na satu Glazbene kulture u varaždinskoj Šestoj osnovnoj školi proteklih se dana dogodio incident koji je uznemirio i učenike i roditelje. O tome što se dogodilo, ispričao je jedan od roditelja, piše portal Varaždinski.hr.

“Učiteljica navedenog predmeta prozvala je učenika da otpjeva pjesmicu, ali s obzirom na njegovo trenutno stanje zbog gubitka brata, on to nije mogao, već je počeo plakati. Pitala ga je zašto plače, a nakon njegovog odgovora da mu je umro brat, povisila je ton i vikala na njega”, ispričao je roditelj.

Dodao je da su sva djeca bila u laganom šoku.

“Nekoliko njih, poneseno sličnim gubitkom bližnjih te navalom emocija, isto je počelo plakati. Učiteljica je i dalje nastavila vikati na svu djecu te nije pokazala razumijevanje za spomenutu situaciju”, rekao je.

Učiteljici je to ‘normalno’

Komentari ostalih roditelja bili su, prenosi nam roditelj, da se zna da učiteljica o kojoj je riječ ima takav odnos i da je to kao normalno te da većina ne želi ništa poduzeti jer se boji mogućih posljedica.

“Osobno ne mislim da je normalno da netko povisuje ton na dijete od 10, 11 godina, pogotovo na dijete koje je u šoku nakon tragičnog događaja. Stvarno užasno da se nešto takvo događa, pogotovo u ‘Školi za život’!”, smatra roditelj.

Dopis o tome što se dogodilo, doznaje se, poslan je i na adresu ravnatelja škole u kojoj se incident dogodio.




Ravnateljev komentar

Za komentar situacije novinari su upitali Marija Stančića, ravnatelja Šeste osnovne škole Varaždin. On je samo kratko odgovorio:

“Po primitku obavijesti od razrednice i roditelja, škola je poduzela sve kako bi se moguća problemska situacija razriješila, o čemu će biti obaviješteni roditelji”, objavio je portal Varaždinski.hr.

(VIDEO) KRVOPROLIĆE U ŠKOLI: Zaštitar nožem izbo na desetke školaraca




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.