Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

SKANDALOZNO! Dao pa povukao ostavku, Patrik Šegota ostaje na mjestu direktora Gradskih groblja do isteka mandata!

Autor: Sanja Plješa/Dnevno

Patrik Šegota, direktor podružnice Gradska groblja iz sastava Zagrebačkog holdinga dao je ostavku na to mjesto, ali se očito predomislio jer je danas iz Holdinga priopćeno kako on ostaje na mjestu direktora te tvrtke!

Kako više ništa nije čudno tako nije čudna ni činjenica da direktor Holdingove podružnice može dati i povući ostavku kada se sjeti!

“Nastavno na napise u sredstvima javnog priopćavanja o nalazu kontrolnog ureda Grada Zagreba, koji je vršio izvode u podružnici Gradska groblja te dostavio pozitivno izvješće u kojem je jednoznačno navedeno da u podružnici nisu pronađene nikakve  nepravilnosti, želimo vas izvijestiti da je gospodin Patrik Šegota u dogovoru s gradonačelnikom Milanom Bandićem odlučio povući svoju ostavku i nastavit će obnašati funkciju voditelja podružnice do isteka mandata”, piše u priopćenju Zagrebačkog holdinga.

Podsjetimo, nedavno je u medijima osvanula vijest kako je Patrik Šegota dao ostavku na mjesto direktora podružnice Gradska groblja iz sastava Zagrebačkog holdinga, nakon što je objavljeno kako bi oko kućica ispred najvećeg gradskog groblja u sljedećih 10 godina cvijeće, suvenire i svijeće trebale prodavati tvrtke koje su osnovane netom prije objave javnog natječaja koji je trajao četiri dana.

Naime, tri tvrtke su osnovane istoga dana kada je objavljen natječaj, a četvrta dan kasnije i sve s istim formama e-mail adresa. Međutim, niti jedna od tih tvrtki nije kupac postavljenih kućica. Zanimljivo je kako je, navodno posao dobila peta tvrtka Granex 1 iz Varaždina koja zapošljava jednu osobu, a kućice su naručene i prije javnog poziva.
Na tu moguću neregularnost upozorili su cvjećari koji su godinama prodavali na istom mjestu, a sad nisu uspjeli skupiti dokumentaciju za natječaj jer su imali samo četiri dana da to učine.

Što se događa u Zagrebačkom holdingu nije nam jasno, ali iz njihove Uprave demantirali su ovu vijest.

Nakon što su mediji prenijeli obavijest o Šegotinoj ostavci, iz Ureda uprave Zagrebačkog holdinga na e-mail nam je došla sljedeća obavijest:
Poštovani,
Vezano za netočne i neistinite informacije u jednom dijelu medija vezano za navodne nove promjene u rukovodstvu podružnice Gradska groblja, Zagrebački holding d.o.o nije po ovom pitanju poslao nikakvo priopćenje predstavnicima medija.
 
Podsjećamo da su sve aktualne informacije dostupne  na internetskoj stranici Zagrebačkog holdinga d.o.o.
Srdačno,
Senka Knežević
Ured Uprave ZGH

 

 

Autor:Sanja Plješa/Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.