FOTO: Screenshot / OFF

SKANDAL U PRAVOSUĐU: Ministar Bošnjaković uhvaćen u tajnom susretu s Uskokovim optuženikom Ratkom Mačekom!

Autor: I.Br.

Novinar Domagoj Margetić na svojem je Youtube kanal uobjavio zanimljivu snimku. Naime, Margetić je uhvatio ministra pravosuđa Dražena Bošnjakovića koji se u podrumu jednog zagrebačkog restorana susreo s Ratkom Mačekom. Susret možda i ne bi izazvao takvu medijsku pažnju, no Maček je Uskokov optuženik u HDZ-ovoj Aferi Fimi Media.

Možda najfrapantniji detalj ovog susreta je taj što se baš danas nastavilo suđenje u slučaju Fimi Medie, a gdje je došlo do velikog preokreta. Naime, obranu je iznosila Branka Pavošević, bivša šefica računovodstva HDZ-a, koja je na prvom suđenju bila priznala krivnju, dok je danas promijenila svoj iskaz, kazavši kako se ne smatra “niti krivom niti odgovornom”.

U svojem je iskazu spomenula i Ratka Mačeka, koji je prema njezinim riječima bio “bog i batina” u stranci.

Margetić je u videu kazao kako se susret dogodio nekoliko sati nakon suđenja, a kada je pitao ministra kako komentira činjenicu da se “ministar pravosuđa susreće s Uskokovim optuženikom”, Bošnjaković mu je odgovorio pitanjem “Pa šta?”.

Video susreta možete pogledati ispod.

Preokret na suđenju za Fimi mediju: Bivša šefica knjigovodstva HDZ-a promijenila iskaz: ‘BILA SAM POD STRESOM’




Autor:I.Br.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.