SINČIĆ TVRDI: Ovako izgleda paket hrane za stradale u potresu! Komentatori ga demantiraju

Autor: Iva Međugorac

Europarlamentarac Ivan Vilibor Sinčić na društvenim je mrežama objavio duži komentar i fotografiju koja prikazuje naovdni paket pomoći koju Crveni križ dijeli obiteljima stradalima u potresu:
”E MOJ NARODE
Sve što ima veze sa HDZ-om i svima koji su priključeni na njihove papke, uključujući SDP, protkano je kriminalom. To se NIKADA neće promijeniti.
Jedini način za oporavak zemlje jest stvoriti paralelni sustav, sustav istinskih vrijednosti.
Možemo li? Idemo li?
Bio sam u skladištu u Glini, vidio sam robu. U kontaktu sam sa Hrvatima u Njemačkoj, koji su do neki dan slali šlepere i šlepere hrane. Vrhunsku hranu, nutelle, čokolade… Hrvatski šleperi, iz svih dijelova zemlje. Čokolina, linolade. Ne vidim u paketima.
Gdje je hrana? Za koliko dana bi vam potrajao ovaj paket, koji je dobila stradala obitelj u Sisku, u tročlanoj ili četveročlanoj obitelj”, napisao je Sinčić.
No, već se u samim komentarima taj njegov napis demantira pa tako neki kažu:
”Ivane, idi tamo pa ces vidjet da nije tako kao sto je na slici. Svi mogu doci I uzeti sto im treba. Problem je sto nema dovoljno ljudi da sortira I stavlja u pakete”, stoji u objavi jednog od komentatora.
Je li Sinčić pretjerao, ili doista ovakvi paketi stižu do stradalnika upitali smo i Crveni križ čiji ćemo odgovor objaviti po dospjeću.
https://www.facebook.com/ivsincic/photos/a.2173856796166831/2859039944315176/

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.