Foto: Damir Krajac / CROPIX

SELO GORI, A BANDIĆ SE ČEŠLJA: Gradonačelnik se napokon oglasio!

Autor: Dnevno

Jedna od najžustrijih rasprava u Gradskoj skupštini Grada Zagreba održava je danas. Upravo ona je bila ključna za pad GUP-a za kojeg se već mjesecima zalagao zagrebački gradonačelnik. Očima medija, ali i šire javnosti nije promaknula činjenica da Bandića nije bilo na Sjednici.

Prvi čovjek grada oglasio se prije koju minutu, a nije ni spomenuo današnje političke peripetije u kojima je sudjelovala i njegova stranka.

”Iako više ne mogu dati krv, dajem veliku potporu najplemenitijim ljudima jer darivaju ono najvrijednije što imaju za zdravlje i dobrobit drugih. @gradzagrebzg će i u budućnosti davati potporu ovoj akciji te će i nadalje nagrađivati redovite darivatelje”, napisao je Bandić na svojem Instagram profilu i tako javnosti otkrio da je jedno od najnapetijih političkih jutara Grada on proveo u transfuzijskom zavodu u Petrovoj 3.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.