Photo: Dubravka Petric/PIXSELL

SDP-ov zastupnik o sudbini uhićenog zastupnika za Dnevno: Ispada li Grgić iz svih kombinacija?

Autor: D.R.

Dok je HDZ već u Sabor ubacio zamjenu za uhićenog Dražena Barišića, u SDP-u pitanje zamjene za uhićenog Vinka Grgića još nije načeto.

Potvrdio nam je to zastupnik Domagoj Hajduković.

“Ne, u klubu još nije bilo razgovora o mogućoj zamjeni”, rekao nam je.

Naravno da je uhićenje Grgića bilo tema razgovora zastupnika, no za sada nisu baš previše voljni komentirati njegovu budućnost.

Stranka apsolutno podržava rad svih nezavisnih tijela, uključujući DORH i Uskok, a vrijeme će pokazati je li se kolega ogriješio o zakon”, kaže.

Za sada nije želio špekulirati hoće li ova afera dodatno srozati popularnost stranke, koalicija ‘Možemo’ već im je uzela dio birača, a s novom aferom mogla bi im uzeti i nove.

“To jesu neke činjenice, ali tek treba vidjeti koliko će imati utjecaja. SDP se i prije obračunavao s korupcijom u svojim redovima, stvari bi se odlučno i brzo rješavale ukoliko bi se pokazalo da su sumnje na koruptivne radnje opravdane. Tako ćemo postupiti i sada. Vidjet će se što će istraga pokazati, hoće li DORH podići optužnicu ili ne, a do tada ne bih ništa komentirao.”




Autor:D.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.