Foto: Robert Fajt / CROPIX/Facebook

SAZNALO SE TKO JE ŽRTVA PUCNJAVE U KARLOVCU! ‘Otišao je naš Lema’, branitelji u šoku: ‘Nikada te nećemo zaboraviti, bio je među prvih 200 dragovoljaca’

Autor: N.K

Ivica Pavlačić sinoć je oko 18.30 navečer, kalašnjikovim izrešetao kuće i automobile, ubivši prvog susjeda, ujedno i bratića Stjepana Lemića te ozlijedio susjeda koji je htio pomoći Stjepanu. Njegov sumanuti pohod ovaj kraj ne pamti. Jutro kasnije, dok policija unatoč jakoj kiši obavlja očevid, mještani, susjedi, ali i Lemaićevi suborci su u šoku.

Naime, Stjepan Lemić bio je jedan od osnivača i do predsjednik Kluba veterana Satnije Wolf, jedne od prvih postrojbi osnovane u lipnju 1991. u sklopu ZNG-a. Njegovi suborci i prijatelji oprostili su se od svog dragog “Leme” emotivnom objavom na Facebooku.

“Otišao je naš Lema! Na žalost nema više našeg dobrog duha Wolfova, jednog od osnivača i dopredsjednika kluba, jednog od onih prvih 200 dragovoljaca 110.br. ZNG 28.06.1991. Uvijek ćeš živjeti sa nama jer te nikada nećemo zaboraviti. Tvoji Wolfovi!!!!”, napisali su u objavi na Facebooku. Brojni kolege i prijatelji u komentarima nisu krili tugu i šok odlaskom Stjepana Lemića. Podsjetimo, svog je bratića Pavlačić ubio, iako mu je on još prošli tjedan pomagao da dopremi drva kako bi imao ogrijev za zimu.

 

Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.