Foto: Mihovil Mioković Facebook

SAZNAJEMO! MLADI HDZ-OVAC IZLAZI IZ STRANKE NAKON AFERE S NEUMJERENIM SHOPPINGOM: A samo je htio biti transparentan

Autor: Dnevno,hr

Predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Mihovil Mioković podnio je zahtjev za ispisom iz HDZ-a, doznajemo iz izvora bliskih stranci.

Njegov zahtjev dolazi dan nakon što je na svom Facebook profilu objavio sve fakture koje je potpisao u svom mandatu.

Kako je rekao, to je učinio kako bi dokazao da je ‘transparentan’.

Mioković je jučer na svom Facebook profilu objavio račune s njegovim potpisom, a mnogi od njih su poprilično nevjerojatni. Naime, kupovala se skupocjena informatička oprema, sefovi, torbe i brojne druge stvari, a ukupni ‘ceh’ iznosio je 700.000 kuna. Račune je slao na potpis prorektoru za poslovanje Sveučilišta Tonćiju Lazibatu. U razgovoru s medijima, Mioković je poručio da stoji za svojih odluka.

Mladež HDZ-a najavila je u srijedu pokretanje stegovnog postupka vezanog uz daljnje članstvo u stranci predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Mihovila Miokovića, čiji su financijski potezi ovih dana u fokusu medija, a njegov je opoziv zatražio Studentski zbor, koji poručuje da Mioković treba odstupiti s mjesta predsjednika i povući kandidaturu za idući mandat.

 




Autor:Dnevno,hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.