Foto: Darko Tomas / CROPIX

RUŽA ZA DNEVNO ‘NOKAUTIRALA’ KAPETANA DRAGANA: Vrijeđao nju i Bulja pa se gadno opekao! ‘Oni su nacisti i ustaše, bez duše’!

Autor: Dnevno

Ratni zločinac Dragan Vasiljković zvani “Kapetan Dragan” prije nekoliko dana je pušten iz hrvatskog zatvora gdje je izdržavao kaznu za ratni zločin. Po povratku u Srbiju, Vasiljković je kao i Šešelj postao aktivan i prisutan u javnosti gdje je uglavnom negativno govorio o Hrvatima. U posljednjem istupu se posebno obrušio na Bujanca, Miru Bulja i Ružu Tomašić nazvavši ih neonacistima bez morala i duše. 

“Možda će ovo malo zvučati grubo, ali to je istina i dokazat ću vam to. U Hrvatskoj imate sada samo tri vrste ljude. Imate ove neonacističke ustaše u pokušaju. To su vam Bujanec, Ruža Tomašić, Bulj… to nema časti, nema morala, nema ničega, to je prazno, to nema dušu”, rekao je Kapetan Dragan”. Sve je prvi žestoko komentirao Miro Bulj, a za Dnevno se javila i Ruža Tomašić.

Prvi je reagirao Miro Bulj na svom Facebook profilu.

“Podsjećam ga da su pred mojim suborcima i preda mnom njegova braća zločinci, dobro naoružani četnici na traktorima i tenkovima bježali za Srbiju dok je on podvijena repa “BEŽAO” avionom u Australiju. Koljaču nevinih žrtava u Hrvatskoj sad si se našao prozivati, umjesto da ti i tvoj predsjednik ČETNIK POKAJNIK VUČIĆ skupite ljudskosti i hrabrosti i kažete gdje su žrtve Domovinskog rata kojima je vaša velikosrpska politika uzela živote.

Ovo ti poručuje pripadnik dobro ti poznate pobjedničke Hrvatske vojske, časnik legendarne 126. BRIGADE HV-a i udarne 4. GARDIJSKE BRIGADE HV-a, Miro Bulj!”

Komentar smo tražili od naše najpoznatije europarlamentarke Ruže Tomašić koja kaže da i nije iznenađena budući da se od ratnog zločinca i četnika ništa drugo i ne može očekivati. Također, smatra da si Kapetan Dragan možda radi put za politiku, budući da u životu ništa drugo nije radio.

“Kad Kapetan Dragan takvo nešto kaže, onda znaš da si na dobrom putu. Znači da sam dobra Hrvatica i da me radi toga mrzi. On je ratni zločinac. Lako mu se sad praviti pametnim i važnim kada je otišao među svoje četnike. Moga je i ovdje lajati, ali nije. Lako mu je sada doći u Srbiju i praviti se važnim. On je jedan obični koljač, četnik, ratni zločinac. Ne zaslužuje ni spominjati moje ime”, govori nam Ruža i nadodaje da što god dolazi od tamo, da je ne iznenađuje. “Vučić sam nije reagirao na neke mnogo važnije stvari, od te klike se drugačije ne može ni očekivati”.




“Takvima bi trebao biti zabranjen ulazak u Hrvatsku, a ukoliko budu na međunarodnoj razini govorili slične stvari, onda treba i službeno reagirati”.

“Zna se točno tko je Kapetan Dragan i što je radio u Hrvatskoj. Možda će i on sad u politiku kao Šešelj, pa si krči put. Što će raditi? U Australiju ne može, a pošten posao nikad nije radio. Morat će se prikrpati nekome od njih”, zaključuje Ruža Tomašić.

 




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.