Rusija na vojnicima testira cjepivo protiv koronavirusa: Javilo se 50 dobrovoljaca

Autor: dnevno

Ministarstvo obrane Rusije izabralo je volontere među vojnicima za testiranje cjepiva protiv koronavirusa, javlja agencija Itar tass, a prenosi N1.

Ministarstvo obrane je priopćilo da je 50 vojnika, među kojima je pet žena, dobrovoljno izrazilo želju da sudjeluje u testiranju modernog lijeka i izabrani su za testiranje sigurnosti i efikasnosti cjepiva.

Svi kandidati su prošli preliminarna testiranja i preglede i nije im dijagnosticirana nikakva bolest već mjesec dana, dodaje se u priopćenju. Dobrovoljci su izabrani iz različitih vojnih jedinica diljem Rusije.

Prva grupa bi treba stići na institut Ministarstva obrane za istraživanja, gdje će biti podvrgnuti detaljnijim medicinskim pregledima i biti spremni za eksperiment, navelo je Ministarstvo.

KORONA SE VRATILA: U Mariboru cijeli razred u karanteni zbog učenika kojem je potvrđen COVID-19!




Autor:dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.