Foto: Profimedia

RUSIJA NA NOGAMA: Najglasniji kritičar Kremlja vraća se u svoju zemlju, na aerodromu već sada raspoređene jake snage sigurnosti!

Autor: Ines Brežnjak

Aleksej Navaljni, jedan od najvećih kritičara ruskih vlasti koji je boravio u Njemačkoj nakon što su ga pokušali otrovati, vraća se u Rusiju. Naime , on se u nedjelju u Berlinu ukrcao u zrakoplov tvrtke Pobeda, s kojim leti prema Moskvi.

“Uhitit će me? Mene? Pa ja sam nevina osoba. U Njemačkoj mi je bilo dobro, no povratak kući uvijek je bolji”, kazao je novinarima pri ulasku u avion.

Slijetanje zrakoplova u moskovsku zračnu luku Vnukovo, očekuje se u 19.20 sati, a na aerodromu su već sada razmještene interventne policijske snage.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Алексей Навальный (@navalny)




“Kao i obično, za ruske je vlasti karakterističan strah”, rekao je Navaljni ukrcavajući se na let te je nadodao da je vrlo sretan što se vraća.

“U Rusiji se nemam čega bojati”, istaknuo je.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.