Foto: Guliver Image /AP Photo/Darko Vojinovic

Rus pobjegao od rata pa ubio ženu i sinčića(9), presudio i sebi! Stravičan zločin u Srbiji: ‘Pas je lajao cijeli dan, oni su već bili mrtvi u stanu’

Autor: Dnevno.hr

U Srbiji se u nedjelju dogodilo još jedno stravično umorstvo. Rus koji se s obitelji doselio u Pančevo, bježeći navodno od mobilizacije u Rusiji, ubio je suprugu i sina te potom presudio i sebi.

Stravičan zločin razotkrila je zapravo poruka kćeri ubijene Ruskinje, koju je, budući da živi u Izraelu i budući da joj se majka nije javljala već neko vrijeme, ostavila u grupi koja okuplja Ruse u Srbiji.

“Pozdrav, ja sam kći G.O.B., nje već 12 sati nije bilo na internetu, potrebna mi je vaša pomoć”, jedna je od poruka koja je u ponedjeljak bila napisana u grupi koja okuplja Ruse u Srbiji. Stanar zgrade u kojoj se dogodilo stravično umorstvo kazao je kako je kćeri bilo čudno što joj se majka i brat ne javljaju pa je pokrenula sve moguće grupe kako bi saznala nešto o njima.

‘Pas je lajao cijeli dan, iako skoro nikad ne laje’

“Preko poznanika i prijatelja uspjela je naći svoju obitelj, ali je već bilo kasno. Njihov automobil je i dalje u dvorištu. Bili su pomalo čudni, ali nekako ljubazni i ugodni ljudi. A kad bi bili bučniji mi bismo mislili da je njihova kultura takva. Ubijena žena je bila predivna, uvijek nasmijana i svi su govorili srpskim jezikom”, kazao je stanar zgrade za Kurir.

Inače stanari ističu da je tijekom jučerašnjeg dana iz njihovog stana dopirao lavež psa.

“Pas je lajao cijeli dan, iako skoro nikad ne laje, tako da mislimo da su oni već bili mrtvi u stanu. Sinoć su došla četiri ruska državljanina u pratnji policije i upali su u stan. Tada su ženu našli s brojnim ozljedama od noža u njihovoj sobi, dok je dijete bilo u svojoj sobi zadavljeno, ali ne znamo da li ga je udavio rukama ili jastukom. Njega su navodno našli obješenog o stepenice jer stan ima dva kata, u pitanju je dupleks”, kaže stanar.

‘Često su bili bučni i djelovalo je kao da se raspravljaju’

Susjedi dodaju i da se obitelj iz Rusije u subotu svađala cijeli dan.”Toliko su bili bučni da su susjedi morali otići na njihova vrata i vidjeti o čemu je riječ. Često su bili bučni i djelovalo je kao da se raspravljaju”, kažu stanari višekatnice u Pančevu i dodaju:




“Stariji sin koji je deportiran za Rusiju do prije nekoliko dana je bio tu i išao je u gimnaziju, dok mlađe dijete koje je ubijeno, kako smo čuli, nije išlo u školu.”

‘Oni su došli u Srbiju zbog straha od mobilizacije’

Ruski državljanin Ašov G., njegovi supruga Olga G. i sin (8) nađeni su mrtvi u iznajmljenom stanu u Pančevu kada je policija sinoć oko 12.30 provalila vrata. Kako Kurir saznaje, Rus koji je počinio dvostruko ubojstvo i samoubojstvo po zanimanju je kirurg.

“Oni su došli u Srbiju zbog straha od mobilizacije. Iako je kirurg, u Rusiji je imao svoju taksi firmu”, kaže sugovornik Srbije danas i dodaje:




“Ubijena žena je pedijatar za novorođenčad, ali je u Srbiju došla bez licence, koju je željela dobiti i nadala se da će početi raditi..

Kako dalje navodi, s njima je bio i tinejdžer (18), inače Olgin sin iz prvog braka, ali je prije nekoliko dana deportiran i otišao je u Rusiju. “S njima je ostao devetogodišnji sin. Stan u kojem se dogodio krvavi pohod kupili su prije dva mjeseca”, kazao je sugovornik portala.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.