Foto: Sandro Rubinic / Novi list / CROPIX

RIJETKO POZITIVNA PRIČA: JGL će svim zaposlenima isplatiti 7.500 kuna nagrade! Za trud i odlične rezultate!

Autor: Dnevno

Jadran-Galenski Laboratorij (JGL) isplatit će tijekom prosinca svim zaposlenicima grupe nagradu od 5.000 kuna za trud i odlične rezultate ostvarene u protekloj godini, što pribrojeno drugim isplatama, čini maksimalni neoporezivi iznos prigodnih nagrada od 7.500 kuna, priopćio je JGL.

Foto: Sandro Rubinic / Novi list / CROPIX

Uz 5.000 kuna, bit će naime, isplaćena i božićnica od 1.000 kuna, što uz već isplaćen regres od 1.500 kuna čini 7.500 kuna.

“Jako smo zadovoljni što zbog postignutih rezultata možemo nagraditi ljude. Treći kvartal završili smo s rastom od 15 posto, a godinu ćemo finalizirati prema zacrtanom planu uz dvoznamenkasti rast. Naš glavni uspjeh tijekom 2019. godine je rast prodaje brži od referentnog tržišta na svim ključnim tržištima koje predvode Rusija, Hrvatska, Ukrajina, Bjelorusija, BiH i Srbija. Posljedično smo smanjili zaduženost i neto dug te postigli financijsku stabilnost i veću profitabilnost”, izjavio je glavni izvršni direktor JGL-a Mislav Vučić, koji na tim rezultatima “iskreno zahvaljuje” zaposlenicima.

U JGL-u najavljuju kako će se sljedeća godina u dijelu ulaganja odnositi prije svega na zaposlenike.

Foto: Petar Fabijan / Novi list / CROPIX

JGL je hrvatska farmaceutska kompanija s 984 zaposlenika u grupi. Posluje na 50 tržišta, izravno i posredstvom partnera. Portfelj JGL-a čini 160 brendova, 460 proizvoda, 1.360 varijacija i 6.000 artikala prilagođenih potrebama specifičnih tržišta.

Ukupni prihodi JGL grupe u 2018. dosegnuli su 800 milijuna kuna, dok je u prvom polugodištu 2019. grupa ostvarila prihode od 406 milijun kuna, uz rast od 15 posto u odnosu na isto lanjsko razdoblje.

Foto: Sandro Rubinic / Novi list / CROPIX

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.