Foto: Unsplash

Renato je napravio kobnu grešku: Dijana je skočila kao mačka i zviznula ga šakom

Autor: Dnevno.hr

Nakon što se počeo u kafiću fizički obračunavati s malodobnom Dijanom (16), Renato je učinio kobnu pogrešku.

Naime, prema presudi, on je napravio totalni kaos i listopadu oko 22.30 sati na terasi kafića Vip u Ulici Stjepana Radića u Karlovcu.


Renato je pod utjecajem alkohola narušavao javni red i mir tako da je fizički napao malodobnu Dijanu “na način da ju je rukama odgurnuo od sebe, kojom prilikom je ista pala preko stolice na pod terase”.

No, brzo je požalio što je to učinio, javlja Danica.

Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

Digla se poput mačke

Dijana se, na njegovo iznenađenje, poput mačke podigla s poda, skočila do Renata i šakom ga snažno zviznula po nosu.

Dok je pokušavao izmaknuti, Dijana ga je povukla za majicu, zaustavila u bijegu i više puta svom snagom potegnula šakom u glavu.

No, tada je sreća u potpunosti napustila Renata. Naime, Dijani se pridružio i njezin malodobni brat Davor (17) koja ga u prolazu “nogom udara u lijevi lakat ruke”.

Sestri i bratu potom u pomoć pristižu Almin (18), Darko (17) i Mateo (19) pa je Renato dobio priličnih batina.

Velika akcija policije: Uhvaćena dva maloljetnika zbog desničarskog terorizma
Uspio pobjeći, no odlučuje se vratiti

Mladić je u jednom trenutku uspio pobjeći iz kaosa na terasi kafića, ali oko ponoći odlučuje se opet vratiti na mjesto “zločina”. Pritom od malodobnog Darka, onako usput, dobija zvučnu šamarčinu.

Sutkinja je ovih dana Renata, Almina i Matea, punoljetne sudionike tučnjave, proglasila krivima te im odredila 100 eura kazne plus 20 eura troškova postupka. Malodobnim sudionicima Dijani, Davoru i Darku sudit će se u odvojenom postupku.

Presuda je nepravomoćna i osuđeni se trojac na nju može žaliti u zakonom predviđenom roku.
Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.