Foto: Pedja Milosavljevic / CROPIX, Ilustracija

‘REKLA SAM MU DA BEGA!’ Brat Marko i sestra Milica u krvavom pohodu: Otac se borio do kraja, maćeha izmasakrirana

Autor: L.B.

Stravičan zločin dogodio se u Srbiji u mjestu Trešnjevica kod Paraćina, gdje su brat i sestra najprije kuhinjskim nožem izmasakrirali maćehu, a zatim pokušali ubiti svog oca (67) tako što su mu nožem zadali 41 ubod.

Kako doznaju srpski mediji, sin Marko P. (27) ga je ubadao kuhinjskim nožem, dok ga je kći Milica P. držala, ali se otac pokušavao obraniti.

“On se toliko opirao da im je iskrivio nož, a oni su onda uzeli šipku i počeli ga udarati, tek poslije toga uspio je pobjeći”, navodi izvor za Kurir.

Sin priznao da je ubio maćehu

Međutim, navodno je u jednom trenutku otac uspio sinu oteti nož, no ovaj je potom posegnuo za metalnom šipkom, s kojom mu je polomio ruku. Nesretni je čovjek uspio pobjeći kod susjeda, odakle je pozvao policiju i hitnu pomoć.

U međuvremenu su brat i sestra uhićeni, a sin je u policiji priznao i da je ubio maćehu. On je u ponedjeljak ujutro u prostorijama PS Paraćin rekao da je umsrtio partnericu svog oca. Nakon ovog priznanja, kako saznaje Kurir, patrola je otišla na adresu na koju je osumnjičeni mladić ukazao, u selo Trešnjevica.

“Po dolasku na lice mjesta, policija je u kući zatekla mrtvu Marinu M. (50), koja je ležala na trbuhu u lokvi krvi”, kazao je izvor iz istrage. Nakon što je otac pobjegao kod susjede, kći je otišla u centar sela.

‘Samo me vodite odavde’

“Ona se mirno prošetala, dok je brat pobjegao i prespavao do jutra, dok se nije predao”, kazao je izvor, a kako se dalje navodi, brat se krio jer mu je sestra tako savjetovala, koja je to potvrdila kad su je uhitili.




“Samo me vodite odavde”, rekla je ona policajcima, a kad su je pitali gdje joj je brat odgovorila im je: “Rekla sam mu da bega!”

Sin koji je izbo oca i priznao policiji da je ubio maćehu je, inače, u istoj, krvavoj odjeći ujutro otišao kupiti cigarete, pa na autobus za Paraćin gdje se predao policiji.




Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.