Zemunci su Jureta pomiješali sa smećem i bacili u rijeku

Autor: dnevno.hr

Prema najnovijim operativnim podacima srpske policije koje je objavio Press, Juretovo tijelo je raskomadano u jednom stanu, smljeveno u mašini, pomiješano sa smećem i hranom, stavljeno u crne vreće i bačeno u rijeku Manzanares.

Raskomadano tijelo odbjeglog „zemunca” Milana Jurišića Jureta završilo je u rijeci Manzanares u Madridu, pakirano u crne vreće i pomiješano sa smećem, ekskluzivno otkriva srbijanski Press. Navode kako je riječ o najnovijim operativnim podacima srpske policije. Podsjećaju i kako je Sretko Kalinić hrvatskim istražiteljima ispričao da je Jurišića 2005. godine raskomadao u Madridu i bacio u vodu. Nakon toga su srpska i španjolska policija došle do podataka da je raskomadano tijelo završilo u rijeci Manzanares.

– Juretovo tijelo je raskomadano u jednom stanu, smljeveno u mašini, pomiješano sa smećem i hranom, stavljeno u crne vreće i bačeno u rijeku Manzanares nedaleko od centra Madrida – navodi dobro obaviješteni policijski izvor Pressa i dodaje kako nema nade da će bilo koji dio tijela biti pronađen. Ubojstvo i rješavanje tijela dogodilo se u svibnju, tvrdi, kada je na ulicama Madrida zbog raznih proslava, opuštenija atmosfera i puno više smeća.

Međutim, španjolskoj policiji poslane su adrese stanova koje su koristili „zemunci”, a do kojih je došla srpska kriminalistička policija. Provjerom tih stanova, DNK analizom, može se utvrditi je li tu ubijen Jurišić.

Iako je Kalinić bio monstruozni izvršitelj ubojstva, nalogodavac je, kako pretpostavlja policija, Luka Bojović, najopasniji srpski mafijaš na slobodi za kojim je Srbija prije dva mjeseca raspisala Interpolovu potjernicu.

Također, pema posljednjim operativnim podacima do kojih je došla srpska policija u slučaju Sretko Kalinić, Vladimir Milisavljević Budala je živ i „samostalno radi” u Južnoj Americi, otkriva Press.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.