Davor Puklavec/PIXSELL

ZA VIKEND PUTUJETE U SLOVENIJU? Evo zašto ćete upasti u prometne gužve!

Autor: Hina

Zbog brojnih radova na najprometnijim pravcima autocesta u Sloveniji u prometu se tijekom subote i nedjelje mogu očekivati zastoji, objavila je tvrtka DARS koja upravlja autocestama.

Radi se o neophodnim popravcima kolovoza i objekata od oštećenja prije predstojećeg Dana mrtvih i zimske sezone, a vozači su pozvani da se pridržavaju prometne signalizacije koja upozorava na radove na cestama.

Najviše je radova na glavnim prometnim pravcima između Ljubljane i Maribora i prema Kopru, gdje se očekuju povremeni duži zastoji, na nekim mjestima radovi traju i noću, a promet se odvija samo jednim trakom.

Radovi se odvijaju krajem tjedna, kako bi se izbjegavalo nastajanje velikih prometnih opterećanja radnim danima, a budu li dopuštale vremenske prilike, potrajat će i idućeg mjeseca.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.