Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

VUČIĆ UŽIVAO NA MEĆAVI U GONDOLI: Najavio da će priznati Kosovo – transcendentalnom meditacijom!?

Autor: Daniel Radman

Na Zlatiboru je službeno puštena u rad najduža gondola na svijetu, a tim povodom stigao je i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i, naravno, provozao se.

Vučića i uzvanike dočekala je velika mećava, što mu je odlično sjelo za atraktivne fotografije koje je objavio na svom Instagram profilu. A da je dobro raspoložen, vidjelo se i po njegovim riječima u obraćanju novinarima.

“Od mene nećete čuti da je gondola loša jer je neko drugi izgradio(…). Došao sam čestitati onima koji su učinili veliku stvar za Srbiju. Tako Srbija mora funkcionirati”, izjavio je, aludirajući na činjenicu da načelnik općine Čajetina, koja je investitor projekta, nije član njegovog SNS-a.

No, imao je manje razumijevanja za druge oporbenjake. Obrušio se na Dragana Đilasa i rezultate ankete koje je Đilas predstavio. Prema toj anketi potpora Vučiću manja je od one koje se prikazuje. Vučić ga je ismijao i komentirao da anketa u postocima daje zbroj od – 110 posto.

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

No, najbolje je sačuvao kad je komentirao tvrdnje oporbene zastupnice Sande Rašković Ivić (inače, kćeri Jovana Raškovića) koja je izjavila da će Vučić priznati Kosovo.

“Jučer kao da je bio pun mjesec. Neki čudan dan. Nagledao sam se svega. Mnogih čudnih likova koji se smiju nekim vicevima, nekih čudnih situacija, da ne vjerujete čime se sve ljudi bave. Najavljuju da ću priznati Kosovo, ali ne usmeno ni pismeno, nego valjda nešto transcedentalno“, rekao je, a na ponovoljeno novinarsko potpitanje dodao je da će to, valjda, učiniti “transcedentalnom meditacijom”.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.