Foto: Instagram

VUČIĆ ničim izazvan: ‘Istarska Malvazija je ODVRATNO VINO, nitko ga ne može piti! Srbija proizvodi puno bolja vina!’

Autor: M.V.

Srpski predsjednik, Aleksandar Vučić novinaru i voditelju Senadu Hadžifejzoviću u intervjuu emitiranom u petak, pravdao se zbog suradnje s Vojislavom Šešeljem i ustvrdio da se od tada promijenio.

No, neobično, odjednom je počeo pričati o tome kako je istarsko vino “Malvazija” loše.

“Vino je odvratno i nitko ne može da ga pije”, govori Vučić koji ističe kako Srbi ne cijene dovoljno ono što sami imaju pa tako bezrazložno zbog sentimenata piju loša vina.

Inače, intervju je snimljen za vrijeme Vučićeva posjeta BiH, a u istom je upitan “je li on pucao na Sarajevo” tijekom njegove opsade jer pokazalo se da je Vučić bio u okolici zajedno sa svojim tadašnjim stranačkim šefom i četničkim vojvodom osuđenom zbog ratnih zločina Šešeljem.

“Nisam pucao, ali sam bio na Palama i radio svoj posao”, rekao je pa dodao kako se ne želi pravdati jer nikada u životu nije uzeo snajper.

Inače, na Palama je Vučić bio smješten kao kao novinar koji je radio i na televiziji bosanskih Srba.

Od tada, govori promijenio se, a onaj tko se ne mijenja, magarac je.




“Ne mijenjate zemlju, rod, ime i prezime i ono za šta navijate, a ako ne čitate knjige i ne mijenjate se onda ste magarac”, govori. Na sličan je način prokomentirao i ocjene da on radi na uspostavi projekta pod nazivom “srpski svijet” te da stoga pokušava uvući sve države zapadnog Balkana u interesnu sferu Srbije.

“Ja nikada nisam izgovorio sintagmu srpski svijet. Za mene je važno da razvijamo našu ekonomiju”, tvrdi pa odbacuje i tvrdnje da Srbija stalnom potporom Republici Srpskoj zapravo radi na pokušaju podjele BiH.

On se, kako govori, nada da će se i ekonomija BiH popraviti pa da Srbi iz BiH ne moraju doći živjeti u Srbiju.




Autor:M.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.