Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Vučić odgovorio Milanoviću: ‘Može me slobodno pitati jesu li Hrvati glasali za mene, ali ja ne brojim krvna zrnca’

Autor: Dnevno

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je predsjedniku Zoranu Milanoviću da nije prebrojavao krvna zrnca tko za njega glasa, ali je siguran da je glasao i veliki broj Hrvata.

Može me slobodno pitati jesu li Hrvati glasali za mene, ali ja ne brojim krvna zrnca“, rekao je Vučić, komentirajući pitanje koje je nedavno postavio Milanović “je li netko od Hrvata glasao za Vučića” i tvrdnju da “za njega kao predsjednika Hrvatske glasaju i Srbi”.

Vučić je rekao da je siguran da je veliki broj Hrvata glasao za listu Srpske napredne stranke na izborima jer je pobjeđivala i u velikim mjestima gdje su Hrvati većina u Srbiji i gdje su nastupale i njihove nacionalne liste.

Prema riječima Vučića, vidi se da postoji kampanja mržnje u Hrvatskoj prema njemu i Srbiji. On je rekao da u Hrvatskoj ne žele vidjeti koliko je u Srbiji puno učinjeno za hrvatsku zajednicu, za razliku od odnosa prema Srbima u Hrvatskoj.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.