Screenshot

VUČIĆ ‘DOLIO ULJE NA VATRU’: ‘Hrvati po kafićima love Srbe koji navijaju za Crvenu Zvezdu’

Autor: s.v.

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić napad na srpski kafić u Kninu danas je ocijenio strašnim, a dodao je i da će svom narodu koji živi u Hrvatskoj pomoći kako najbolje može:

“Danas ih love po kafićima i gledaju tko navija za Zvezdu, a to su strašne stvari. Mi ćemo gledati što sve možemo učiniti kako bi pomogli svom narodu. Sada je razumljivo zašto se veći dIo njih danas nalazi u Srbijii i zašto su započeli ovdJe novi život”, izjavio je.

Zlobnici bi mogli primjetiti kako posljednja Vučićeva “pomoć” govorom Srbima u okupiranoj Glini nije donijela ništa dobroga srpskoj nacionalnoj manjini, no srbijanskog lidera to nije spriječilo da izjavi i slijedeće:

“Ja sam fasciniran potrebom hrvatskih dužnosnika da pet milijuna puta ponavljaju priču o velikosrpskoj agresiji. Ništa ih ne razumijem! Kada bismo govorili o žrtvama, to je neusporedivo. Zamislite da mi svakog dana pričamo o genocidu u Jasenovcu i opustošenoj Lici”.

Autor:s.v.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.