Vjerojatno mafijaški obračun: Kod Cazina ubijen bosanski Rambo (VIDEO)

Autor: I.Knežević

Kličić je u javnosti postao poznat po video uratku "Born for Action" (Rođen za akciju) iz 2010. godine, kada je u svrhu samopromocije koristio ogromnu količinu oružja i municije.

BiH mediji javljaju kako je sinoć u mjestu Ostrožac kod Cazina u krvavom obračunu vatrenim oružjem ubijen Nedžad Kličić, poznat i kao bosanski Rambo. Kličić je navodno stradao u mafijaškom obračunu, a prema prvim neslužbenim informacijama ubile su ga osobe s “fantomkama” na glavama i dugim cijevima.

Pokušaj ubojstva Kličića dogodio se prije nekoliko dana kada je na njegovu obiteljsku kuću u večernjim satima bačena eksplozivna naprava, no tada nitko nije ozlijeđen. BiH mediji vjeruju da je to bilo upozorenje Kličiću što ga čeka.

Kličić je u javnosti postao poznat po videouratku “Born for Action” (Rođen za akciju) iz 2010. godine, kada je u svrhu samopromocije koristio ogromnu količinu oružja i municije. Tada je osumnjičen za nezakonito posjedovanje oružja i eksplozivnih materijala. Policiji je bio i ranije poznat po činjenju različitih kaznenih djela.

Tako je Kličić jednom priveden zbog napada na benzinskoj crpki “Barel” u Ćoralićima kada je udarcima šakom teško ozlijedio 67-godišnjeg Huseina Lepuzanovića, suvlasnika crpke. Kličić je Lepuzanoviću tada nanio tešku ozljedu glave zadajući mu više udaraca.

Autor:I.Knežević
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.