VIDJELAC IZ MEĐUGORJA! Gospa je s nama i neumorno nas vodi prema Isusu!

Autor: M. Berić

''To što papa Franjo kaže ne mora značiti da je automatski riječ o Međugorju, jer sve što je rekao mi nastojimo činiti. Siguran sam da će papa reći nešto pozitivno, vjerujem u to i nadam se. On je pun Duha Svetoga, zato vjerujem da će Bog pobijediti.

Ivan Dragičević, jedan od vidjelaca iz Međugorja kojem se Gospa ukazala 25.lipnja 1981. komentirao je navodne kritike pape Franje na vidjelice.

”Papine riječi malo mi izgledaju čudno, ali poanta je u tome da se slijedi Bog, a ne ljudi ili ideologije, što je dobro. Bog mora biti na prvome mjestu i upravo nas Gospa, sve ove godine koliko je s nama, vodi tim putem prema njemu. Nama vidiocima kaže: “Kada biste sutra odlučivali o tome hoćete li doći k meni ili otići na svetu misu, nemojte odlučiti doći k meni, idite na svetu misu. Jer ići na svetu misu znači susresti se s Isusom.” Ona nas vodi pastoralno, ona je najbolja pastoralna učiteljica i odgojiteljica. Svi moramo slušati i živjeti, mi vidioci na poseban način, rekao je Ivan Dragičević

”To što papa Franjo kaže ne mora značiti da je automatski riječ o Međugorju, jer sve što je rekao mi nastojimo činiti. Siguran sam da će papa reći nešto pozitivno, vjerujem u to i nadam se. On je pun Duha Svetoga, zato vjerujem da će Bog pobijediti.

Uvijek se diže prašina za dobrim stvarima, pa tako i za njim i Međugorjem. Gospa je s nama i neumorno nas vodi prema Isusu, jer on je naš mir, radost, ljubav, život i spasenje”, rekao je Ivan Dragičević, piše Večernji list.

Autor:M. Berić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.