Screenshot

(VIDEO) ‘ZAKLINJEM SE U SVOJU DJECU DA ĆU JE UBITI’ Starleta objavila mafijaševu prijetnju: Prijeti mu tri godine zatvora

Autor: S.V.

Srbija već danima prati verbalni obračun Kristijana Golubovića i Stanije Dobrojević koji je jučer došao do eskalacije.

Ovi bivši sudionici “Zadruge” postali su glavni protagonisti svađe u kojoj ne biraju riječi i pri čemu se Stanija i Golubović ne libe obostrano iznositi “prljavo rublje”.

Nakon što je Golubović objavio da ima Stanijine fotografije na kojima oralno zadovoljava jednog muškarca, starleta je izjavila kako on nije otac svog djeteta i to je Kristijanu prelilo čašu:

“Ubit ću je osobno ili preko mojih ljudi”

“Zaklinjem se sada u svoje dvoje djece da ću ubiti Staniju Dobrojević osobno ili preko mojih ljudi, ako mi se iskreno ne ispriča zbog uvreda na račun djece. Zapamtite ovo, po cijenu da idem 40 godina na robiju, sada znate šta je u pitanju”, zaprijetio je Golubović Staniji ubojstvom usred emisije.

Zabrinuta starleta je podijelila snimku prijetnje uz riječi “državi, reagiraj”, a sve je komentirao odvjetnik Nebojša Perović:

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Nisam verovala da cu biti prinudjena da ovako nesto okacim na svoj profil, ali nazalost moram kako bih na vreme reagovala, apelovala i probudila svest kod naseg naroda, nase drzave, naseg pravosudnog sistema, policije, medija… Ovo nije prvi put da mi se na nacionalnoj televiziji na najbrutalniji nacin javno preti SMRCU?!!! Pre 5 godina me je ovaj covek javno reketirao, cela zemlja je to gledala i cutala?! Niko reagovao nije! Sad JAVNO PRETI SMRCU, DRZAVO REAGUJ?!!!! DOSTA VISE!!! Osim toga sto cu podneti krivicne prijave, apelujem na sve ljude da na ovakve stvari ne ostanu nemi vec da reaguju! Ovo nije rijaliti, ni soubiznis, ovo je MOJ ZIVOT I MENI SE VECERAS JAVNO PRETILO SMRCU!!!

Objavu dijeli It’s me, Stanija! (@stanijadobrojevic)




Smiješi mu se tri godine zatvora

“U pitanju je krivično djelo ugrožavanje sigurnosti. Dakle, ako netko prijeti drugoj osobi da će njega ili njemu bliske osobe povrijediti, odnosno napasti na život ili tijelo, kaznit će se zatvorom do jedne godine ili novčanom kaznom. Međutim, ukoliko je ta prijetnja izazvala uznemirenost građana, onda će se taj koji prijeti kazniti zatvorom od tri mjeseca do tri godine zatvora”, kaže Perović i dodaje da u ovom slučaju treba reagirati tužiteljstvo.

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.