Screenshot

(VIDEO) VELIKA KLADUŠA POD OPSADOM! Migranti hodaju sa šipkama, mještani drhte od straha – STANJE ALARMANTNO!

Autor: S.V.

Glasnogovornik MUP-a USK Ale Šiljdedić priopćio je da, i nakon jučerašnje opće tučnjave, i dalje postoje tenzije između migranata u centru Miral.

I lokalni mediji također tvrde kako je situacija u kampu i oko njega – napeta.

Naime, migranti porijeklom iz Pakistana palicama, što pokazuju i fotografije, onemogućuju ulazak migrantima koji su iz Alžira i Maroka.

Mediji iz Velike Kladuše objavili su i video na kojem se može vidjeti kako grupa migranata, naoružana šipkama i drugim predmetima, hoda cestom, u potrazi za suparnicima.

Čitatelji Dnevnog avaza javljaju da je lokalno stanovništvo u strahu, a da se policijski službenici nalaze na parkiralištu centra Miral, te da zbog nedovoljnog broja samo nemoćno promatraju razvoj događaja.

Podsjećamo, u noći s utorka na srijedu u Miralu je došlo do velike tučnjave u kojoj je sudjelovalo 100 migranata, a tom prilikom ozlijeđenaa su i trojica pripadnika USK.




Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.