Pixabay

(VIDEO) POLICIJA ODVUKLA TRUDNICU S PROSVJEDA: ‘Pustite me, trudna sam’

Autor: dnevno.hr

Crnogorska policija jutros je privela trudnicu na prosvjedu protiv gradnje vrtića u dvorištu gimnazije u Baru.

Žena je sjedila na pločniku i vikala da je trudna i da ju ostave na miru no policija se na to oglušila. Privedeno je ukupno pet ljudi.

Na Facebook grupi “Zaustavimo gradnju vrtića u dvorištu Gimnazije/Ekonomske”objavljeno je da je žena ubrzo nakon privođenja izgubila bebu, ali ta informacija nije službeno potvrđena dok su iz policije poručili da su trudnicu pregledali liječnici te da nije ozlijeđena.

“Službenici Centralne sigurnosti Bar jutros su prilikom pružanja asistencije ‘LD Gradnja d.o.o. Nikšić’, priveli pet ljudi, među kojima je bila i žena. Svi privedeni pružali su aktivan fizički otpor i sprječavali ulazak radnih strojeva na gradilište. Na inzistiranje policajaca, ženu su pregledali liječnici jer je rekla da je trudna. Tom prilikom nisu uočili ozljede,” navodi se u priopćenju Uprave policije.

Grupa Barana je i u četvrtak navečer pokušala spriječiti ulazak mehanizacije u dvorište, pa je policija intervenirala i privela nekoliko aktivista koji su ubrzo pušteni.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.