Screenshot/Youtube

(VIDEO) OGAVNO! Utakmica prekinuta jer su srpski ‘Lešinari’ veličali Ratka Mladića i zapalili baklje

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Nogometni susret četvrtog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Radnika i Borca nakratko je prekinut u drugom poluvremenu zato što su navijači gostujućeg kluba skandirali ime osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića.

U 67. minutu susreta u Bijeljini glavni sudac utakmice Zoran Grbić prekinuo je meč i poslao igrače van terena zbog nesportskog skandiranja.

Navijačka grupa “Lešinari” skandirala je ime Ratka Mladića, iako ih je službeni spiker upozorio da to ne rade. Oni su nastavili skandirati, pa je Grbić prekinuo utakmicu.

U tom trenutku intervenirao je i kapetan Borca, Stojan Vranješ, koji je otišao pred Lešinare, i zamolio ih da prestanu kako bi se utakmica mogla odigrati do kraja. Poslušali su ga i prestali skandirati pa je susret nastavljen. Prekid je trajao nekoliko minuta.

Incident se dogodio i na utakmici između Čelika i Željezničara. Susret je prekinut u 56. minuti zbog velike bakljade. Ništa se nije vidjelo od gustog dima, a potom su uslijedile nemile scene

Navijači Čelika počeli gađati su trenera gostujuće ekipe Amara Osima tvrdim predmetima. Prema njemu su letjele staklene boce, upaljači, ali i jedan hamburger.




Sudac Elvis Mujić je poslao igrače u svlačionicu, a službeni spiker je upozorio da će susret biti trajno prekinut ukoliko na teren padne još jedan predmet sa tribina. Nakon petnaestak minuta susret je nastavljen; piše Klix.ba.

Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.