pixabay

(VIDEO) LIČKI SRBIN: ‘Ubio sam je i nije mi žao!’

Autor:

Slobodan Miljuš (37) koji je u Las Vegasu ubio suprugu Zvjezdanu Bencun priznao je zločin i poručio da se ne kaje. FOX5 Las Vegas objavio je videosnimku u kojoj Miljuš razgovara o ubojstvu s njihovom novinarkom. U videu je priznao da je pretukao suprugu pred očima maloljetnog sina (12) te da mu je jedino žao što je sin to vidio, ali mu nije žao što je nju ubio. 

Da, ubio sam je i ne kajem se zbog toga nimalo. Puno je razloga zbog kojih sam to učinio – nikada nije bila kod kuće, nije vodila računa o djeci, sve sam ja radio… Da njezin otac nije zabadao nos gdje ne treba, do ovoga nikada ne bi došlo. Kada bude gledao vijesti, znat će zbog čega sam je ubio”, hladno je izjavio novinarki. “Lagala je o mnogim stvarima. Lagala je o varanju, nikada nije vodila računa o djeci, stalno je bila negdje, stalno je radila. Ja sam prao suđe, kuhao…”

Tek ga je pitanje o sinu koji je vidio majčino ubojstvo slomilo. “Jako sam zabrinut za njega. Ništa se od ovoga ne bi dogodilo da njezin otac nije gurao nos u stvari koje ga se ne tiču. Sada djeca rastu i bez oca“, rekao je Miljuš dok je brisao suze s lica.

 

Novinarka ga je pitala je li motiv za ubojstvo bila osveta Zvjezdaninoj obitelji. “Ne cijeloj obitelji, samo njezinu ocu”, potvrdio je.

Zvjezdanina sestra izjavila je za isti kanal da je Slobodan monstrum koji laže i da je njihov otac divan čovjek.

Izjavu je dao i prijatelj pokojne Zvjezdane – Jeremie Hamilton, koji je rekao kako je Zvjezdana izbivala od doma jer je htjela biti daleko od Slobodana, pa je čak i djecu dovodila na posao. Kako je rekao, da nije bilo nje, nikada ne bi postao ovako dobar agent za prodaju automobila kao što je danas. O supružnicima je znao samo da imaju problema i da su pokrenuli postupak za razvod, ali ne i da imaju fizičke obračune, rekao je.

 

Podsjećamo, Slobodan Miljuš (37) nasmrt je pretukao svoju suprugu Zvjezdanu Bencun  tako što joj je palicom smrskao glavu. Njihov sin (12)  zatekao je jezivu scenu u kući i oca kako leži pored Zvjezdane u lokvi krvi. Potrčao je na obližnju benzinsku pumpu zatražiti pomoć te se s policajcima vratio na mjesto zločina. Zvjezdana je uskoro preminula u obližnjoj bolnici, a oca su priveli te ga čeka suđenje i presuda za ubojstvo prvoga stupnja, za koje je krivnju sada i javno priznao, bez trunke kajanja.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.