FOTO: Screenshot

(VIDEO) ISCURILE SNIMKE MALTRETIRANJA DJECE! Srbija bijesna zbog profesora optuženog za silovanje učenica

Autor: S.V.

Miroslav Mika Aleksić (68) voditelj eminentne privatne beogradske škole glume, našao se u nevjerojatnom skandalu kada su ga bivše polaznice optužile za seksualno zlostavljanje.

Učenice ga terete za silovanje

Uz glumicu Milenu Radulović koja je načela priču o zlostavljanju, profesora je za silovanje prijavilo još šest polaznica njegove škole. Nakon toga, beogradska policija je objavila da je Miroslav Mika Aleksić uhićen zbog osnovane sumnje da je od 2012. do 2020. u prostorijama svoje škole glume u Beogradu seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dvije u to vrijeme bile maloljetne, te je zadržan u pritvoru.

Uz to što se sumnjiči za silovanje, profesor Aleksić je, navele su djevojke koje su ga tužile, općenito bio sklon psihičkom maltretiranju, ucjenjivanju i ponižavanju učenika.

Pojavio se video neprimjerenog ponašanja prema učenicima

U prilog tim navodima idu isječci davno snimljenih televizijskih priloga sada objavljenih na Twitteru, a na kojoj se Aleksić u ranijoj dobi dječaku koji pohađa njegov sat, obraća na vrlo neprimjeren i ponižavajuć način višekratno ga nazivajući “glupim”.

Osim videa na kojem Mika Aleksić zaključuje kako je dječak glup, te ga tjera da sam procijeni “koliko je glup” na što nesretni dječak odgovara “malo”, postoji i ovaj gdje se dječak beskonačno dugo pravda jer nije naučio pjesmicu, no Aleksić i za njega zaključuje da je – glup.




Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.