screenshoot/fb

(VIDEO) Drugi dan prosvjeda ispred centralnog zatvora u Beogradu! Građani traže trenutno puštanje na slobodu uhićenih prosvjednika!

Autor: Dnevno

Kako je i najavljeno, ispred Centralnog zatvora u Beogradu drugi dan zaredom okupili su se građani prosvjedujući zbog uhićenja ljudi na prosvjedima u proteklih tjedan dana.

Vođa DS-a Zoran Lutovac je jučer izjavio da traži hitno oslobođenje onih koji su, kako je naveo, “nezakonito uhićeni, pretučeni, a neki i po hitnom postupku osuđeni”.

Ivana Jelić iz združene akcije “Krov nad glavom” zatražila je da se oslobodi troje njihovih aktivista, ali i svi ostali.

Zatražena je i smjena ravnatelja policije Vladimira Rebića, kao i odgovornost svih onih koji su, kako kažu, sudjelovali u uhićenju, ali i presudama.

 

(VIDEO) Prosvjed ispred centralnog zatvora u Beogradu: Traži se hitno oslobađanje ‘nezakonito uhićenih, pretučenih’ aktivista




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.