screenshoot

(VIDEO) DRAMA U BIHAĆU! ‘Migranti nam stavljaju nož pod vrat, PROGLASITE IZVANREDNO STANJE!’

Autor: S.V.

Oko pet do šest tisuća građana Bihaća sinoć se “diglo na noge” jer smatraju da je situacija s migrantima u njihovom gradu u potpunosti eskalirala.

Bihać je, kažu, pod okupacijom nelegalnih kampova u kojima su smješteni migranti:

“Prizor na bihaćkim ulicama je zastrašujuć. Učenički dom pretvoren je u kamp u kojem je preko tisuću migranata. Mi sada idemo na autobusnu kolodvor spriječiti dolazak autobusa koji krcati dolaze iz dana u dan. Sada su uveli autobuse na kat u kojima bude po 200 ljudi. Mi to moramo spriječiti! Postali smo migrantski geto! Mi više ne puštamo djecu na ulicu! Jednom su gimnazijalcu stavili nož pod vrat zbog mobitela i džeparca od 30 km! Provaljuju u kuće, upadaju u osnovne škole gdje su mala djeca, mi smo na kraju granice strpljena!”, izjavio je u dahu vođa prosvjeda gradski vijećnik, Sej Ramić.

 

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.