Foto: Screenshot/Twitter

(VIDEO) DERNEK KOD BOGDANA! Vučić oduševljen Orbanom pjevao pa poručio: Srbin i Mađar – prijatelji i braća, sviraju i pevaju ‘Đurđevdan’

Autor: L.B.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u srijedu je prisustvovao otvaranju radova na modernizaciji pruge Subotica – Horgoš – Segedin.

No, tom se prilikom u vinariji Zvonka Bogdana Vučić raspjevao, pa je s muzičarima zapjevao pjesmu ‘Tamo daleko’.

Snimku atmosfere s ručka objavio je na Instagram profilu buducnostsrbijeav.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)




Vučić je objavio fotografiju s Ištvanom Pastorom.

“Srbin i Mađar – prijatelji i braća, sviraju i pevaju ‘Đurđevdan’. A, iza toga slijedi Vladislav Petković Dis: Ne marim da pijem…”, napisao je Vučić.

&




nbsp;

Aleksandar Vučić u utorak je i s premijerom Mađarske Viktorom Orbanom prisustvovao ceremoniji obilježavanja početka rekonstrukcije pruge.

Nakon ceremonije Vučić se fotografirao s muzičarima.

“Viktora nisam slikao, a ja ne samo da se ne stidim, već se ponosim i srpskim i mađarskim muzičarima, a i obostranim gostoprimstvom. Neka živi prijateljstvo Srba i Mađara!”, napisao je Vučić uz objavu na svom računu ‘buducnostsrbijeav’ na Instagramu.

Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.