Vijesti.me

(VIDEO) Crnogorska policija suzavcem rastjerala srpske prosvjednike, a oni im uzvratili povicima: ‘Ustaše!’

Autor: Zlatko Govedić

U Bijelom Polju i Nikšiću u srijedu uvečer okupili su se prosrpski orijentirani građani u znak potpore privedenima tijekom jučerašnjih incidenata u Budvi. Ispred zgrade Općine skandirali su “Carević Bato”, čime su iskazali potporu smijenjenom predsjedniku Općine Budva Marku Careviću.

Više od 200 građana tada je krenulo Njegoševom ulicom prema centru grada skandirajući “Ne damo svetinje” i “Milo lopove”.

Kada su stigli do Trga slobode krenuli su nazad k općini, a pratila ih je i policija.

Pripadnici interventne jedinice pod punom opremom osiguravali su ulaz u zgradu Općine Nikšić. Policija je pozvala stotinjak okupljenih građana da se raziđu, nakon čega ih je krenula potiskivati u okolne ulice centra grada. Prilikom akcije korišten je i suzavac. Prosvjednici su policiji vikali: “Ustaše”.

U budvanski Centar sigurnosti jučer je privedeno 17 osoba zbog sudjelovanja u incidentima u toj opštini.




Grupa građana okupila se sinoć i ispred Centra sigurnosti u Podgorici, gdje je došlo do incidenata i sukoba sa policijom. Uhićeno je 18 osoba.

(FOTO) SKANDALOZNO: Srbin prijavio da u Hrvatsku vozi stočnu hranu, a nećete vjerovati što su mu našli u cisterni!




Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.