Screenshot

(UZNEMIRUJUĆE) NEVIĐENA BRUTALNOST U OSNOVNOJ ŠKOLI! Dječaci od 12 godina tuku se u ilegalnim uličnim borbama, pa prodaju snimke!

Autor: S.V.

Nesvakidašnji skandal potresa osnovnu školu “Vuk Karadžić” u Novom Pazaru kada su isplivale snimke dječaka od 12 i 13 godina koji sudjeluju u organiziranim tučama, nakon čega snimke prodaju za 50 dinara.

Roditelji polaznika ove, i inače problematične škole, iznimno su potreseni i zabrinuti za sigurnost svoje djece. Jedan od roditelja ispričao je kako se grupe učenika šestog i sedmog razreda sastaju nakon ili prije nastave u blizini škole gdje sudjeluju u dogovorenim borbama koje snimaju mobitelima.

U školi su zbog toga zakazani izvanredni roditeljski sastanci kako bi se roditelji učenika upoznali sa novonastalim situacijama i to sa ciljem da se spriječi daljnje nasilničko ponašanje pojedinaca koje može, navodi se, dovesti i do tragičnih posljedica.

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.