Foto: Dejan Rakita/PIXSELL/Ilustracija

UBOJSTVO USRED BIJELA DANA, DUGE CIJEVI NA ULICI: Policija je na terenu, vrši se očevid, zatekli su beživotno tijelo u sarajevskom naselju!

Autor: Dnevno

U sarajevskom naselju Pofalići u četvrtak poslijepodne došlo je do ubojstva.

Naime, policija Kantona Sarajevo je oko 16.50 sati obaviještena da je došlo do upotrebe vatrenog oružja na području općine Novo Sarajevo u naselju Pofalići.

Izlaskom na mjesto događaja policijski službenici zatekli su jedno beživotno tijelo, za koje se vrši provjera identiteta, priopćili su iz MUP-a KS.

Ubijen mladić

Susjedi iz naselja naveli su kako je ubijen mladić od 25, 26 godina, no za sada nema puno informacija, osim da je policija identificirala tijelo, javlja N1.

Na mjestu zločina prisutne su jake policijske snage s dugim cijevima.

O svemu je obaviješten dežurni tužitelj.

Više informacija će biti poznato nakon što očevid bude dovršen, a policija poduzima intenzivne mjere i radnje na identifikaciji i pronalasku izvršitelja ubojstva, rekli su iz MUP-a KS.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.