Foto: Tom Dubravec / CROPIX

‘UBIJAT ĆE VAS NOŽEVIMA’ Opsadno stanje u Beogradu, otkazana nastava: ‘Želimo povrijediti svakoga tko nam se nađe na putu’

Autor: Dnevno.hr

U nekoliko beogradskih škola u ponedjeljak ujutro stigle su dojave o postavljenim bombama, nakon čega su obavještene nadležne službe te je započela pretraga specijaliziranih ekipa.

U više osnovnih škola roditelji djece dobili su poruke da ne šalju djecu u školu jer je stigla dojava o bombi, javljaju beogradski mediji.

“Zbog dojave o postavljenoj bombi u školi, molim vas da obavijestite djecu i roditelje da prva smjena neće imati nastavu, dok se od strane policije ne provjeri sigurnost te istinitost ovoga. Molim vas da svi pratite obavještenja i mailove kako bi bili u tijeku”, navodi se u obavještenju OŠ “Vladimir Rolović”.

Riječ je o uistinu o velikom broju škola – OŠ Drinka Pavlović, OŠ Kralj Petar Drugi Karađorđević, Vladimir Rolović, Ðura Jakšić, Danilo Kiš, Sveti Sava i Drinka Pavlović i u još nekoliko novobeogradskih i zemunskih škola, navodi RTS.

No, nije riječ samo o osnovnim školama i u srednjoj baletskoj školi stiglo je slično obavještenje. Poruka je roditeljima stigla jutros prije 7 sati.

Kako otkriva Telegraf sadržan maila je uistinu jeziv i prenosimo ga u u cijelosti:

“Čudan osjećaj smirenosti kao da čekamo normalan dan, ista rutina kao i uvijek. Mrzimo sebe, ali želimo povrijediti svakoga tko nam se nađe na putu. Osjećaj da je sve oko sebe samo san nas ne napušta. Ne vidimo razloga da pišemo nešto drugo. Na kraju, možemo reći da nismo prvi i daleko od posljednjih. Ubijat će vas automobilima, bombama, noževima, svime što vam dođe pod ruku. Ološ poput nas unišit će sve oko sebe, jer je svijet truli, svi ste truli iznutra“.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.