U Srebrenici osvanuli plakati zahvale Vučiću. Zbog reakcije stanovništva, brzo su uklonjeni

Autor: Dnevno

U centru Srebrenice 03. lipnja su postavljeni plakati zahvale predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i toj zemlji, za projekte kao što su rekonstrukcija regionalnog puta R4543 te još neki projekti. U potpisu plakata stajalo je “Zahvalni Srebreničani”, a plakati su nemilo iznenadili dio tamošnjeg stanovništva koji su ga shvatili kao provokaciju.

Međutim, plakat posvećen predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću s porukom “zahvalna Srebrenica”, brzo je uklonjen.

Kako se doznaje, iza postavljanja ovog plakata stoji općina Srebrenica na čelu s načelnikom Mladenom Grujičićem, prenosi Faktor.ba

Uprkos presudama najrelevantnijih međunarodnih sudova, dužnosnici Republike Srbije negiraju genocid u Srebrenici, a brojni počinitelji tog genocida pronašli su utočište i spas od moguće kaznene odgovornosti u Srbiji, piše ovaj portal.

(VIDEO) Pogledajte priču čovjeka koji je preživio Srebrenicu; Tisuće ljudi pristižu na komemoraciju žrtvama

Škoro rekao svo o Srebrenici, Škabrnji, Vukovaru i Oluji




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.