U Podgorici mučki ubijen mladi kriminalac, izrešetan dok je izlazio iz kladionice

Autor: Dnevno

Podgoričanin Mile Ilić (28) ubijen je danas oko 16.20 sati u Podgorici. Likvidiran je u Ulici oktobarske revolucije, u blizini Autobusnog kolodvora. Ilić je, navodno nova žrtva rata crnogorskih kriminalnih klanova pišu TV Vijesti.

Prema prvim rezultatima istrage, zasad nepoznat čovjek, dočekao je Ilića na izlasku iz kladionice i u trenutku dok je prilazio svom vozilu u njegovom pravcu ispalio više hitaca.

Tijekom očevida pronađeno je 15 čahura, a sugovornik TV Vijesti iz istrage navodi da je ubojica pješke prišao Iliću, pucao iz neposredne blizine i potom pobjegao.

Iz Uprave policije (UP) priopćili su da rade na rasvjetljavanju ovog ubojstva.

– M.I. je, prema policijskim evidencijama, pripadnik jedne organizirane kriminalne skupine. Na licu mjesta se vrši očevid kojim rukovodi državni tužitelj u Višem državnom tužiteljstvu u Podgorici. Službenici Uprave policije, u koordinaciji s tužiteljstvom, poduzimaju intenzivne aktivnosti na identificiranju čovjeka koji je počinilo ovo kazneno djelo i rasvjetljavanju događaja, navodi se u policijskom priopćenju.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.