Tri mjeseca bihaćka policija istražuje prijavu za silovanje

Autor: M.B.

Nakon tri mjeseca policijske istrage povodom prijavljenog silovanja i saslušanja osumnjičenika, bihaćka policija proslijedila je rezultate nadležnom kantonalnom državnom odvjetništvu.

Slučaj navodnog silovanja, prijavljen prije tri mjeseca Policijskoj stanici Bihać, ovih dana mogao bi završiti optužnicom.

Kako iz saslušanja okrivljenika Safeta K. navodno proizlazi, isti je Alena D. pretukao i potom ga u razrušenom prostoru gradske Toplane u bihaćkom naselju Ozimice 1 natjerao na oralni seks i to dvaput tijekom noći.

Podnesena prijava same žrtve o događaju bihaćkoj policiji navodila je da su ga dva muškarca otela u noćnim satima u bihaćkom naselju Ružica, uvukla ga u terenac te odvezla na skrovito mjesto, gdje su nad njim izvršila seksualno nasilje.

U Policijskoj stanici Bihać jučer je saslušan Safet K. i ovaj slučaj je, uz izvještaj o inkriminiranom djelu, proslijeđen Državnom odvjetništvu Unsko-sanskog kantona, točnije nadležnoj državnoj odvjetnici Fikreti Džanić, koja će dovršiti istragu i donijeti odluku. Safet K. je već poznat bihaćkoj policiji.

Autor:M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.