Foto: Screenshot/YouTube

TIJELO MATEJA BIT ĆE IZLOŽENO U PETAK U CRKVI U BEOGRADU! Njegov ispraćaj predvodit će beogradski nadbiskup i metropolit

Autor: Dnevno.hr

Tijelo Splićanina Mateja Periša bit će ispraćeno u petak iz crkve Svetog Ante u Beogradu za Split, gdje će potom biti sahranjen, pišu srpski mediji. Kako je priopćeno, tijelo će biti izloženo u crkvi od 15 do 17 sati gdje će njegov ispraćaj predvoditi mons. Stanislav Hočevar, beogradski nadbiskup i metropolit.

Podsjetimo, Matej Periš je nestao u noći između 30. i 31. prosinca kod Beton Hale u Beogradu, a u srijedu ujutru kod Ade Huje pronađeno je njegovo tijelo.

Ministarstvo unutrarnjih poslova službeno  je danas  priopćilo da je DNK analizom tijela koje je u srijedu oko 9.20 satova pronađeno u Dunavu, na Adi Huji, utvrđeno da se radi o hrvatskom državljaninu Mateju Perišu.

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.