Blic.rs

‘Svako ko bude išao dobit će pet litara mleka’: Srbi u histeriji zbog Putina!

Autor: ZG/Dnevno.hr

Srpskim režimskim medijima zavladala je potpuna histerija zbog posjeta predsjednika Ruske Federacije Vladimira Putina Beogradu.

Putinov dolazak u beogradsku zračnu luku očekuje se u četvrtak oko podneva.

Dopisnik Dnevnog javlja kako je beogradskim ulicama zavladala opća histerija.

“Grad je još od jučer zatvoren. Svuda se s razglasa čuju ruske i sovjetske pjesme. Na džambo palakatima i banderama postavljene su ruske zastave i Putinove slike”, javlja dopisnik i dodaje: “Ovo nije bilo ni u vrijeme Tita”.

Prema riječima našeg dopisnika, svi mjesni odbori u Srbiji dobili su kvotu koliko ljudi moraju dovesti na svečani doček. Unatoč svim naporima, u Beogradu koji ima više od dva milijuna stanovnika, očekuje se da na skupu neće biti više od 100.000 građana.

Kao “vrhunac ludila”, dopisnik spominje kako Vučićeva stranka SNS (Srpska napredna stranka) nudi po pet litara milijeka svakome tko se pojavi na dočeku.




Naslovnice srpskih portala najbolje svjedoče o euforiji.




Autor:ZG/Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.