STRAVIČAN VRISAK: Mladiću je sajla iščupala ruku do lakta, krv je šikljala posvuda

Autor: T. Pšenko

- Pacijent je primljen u teškom stanju s ozljedom ruke koja je bila iščupana sve do lakta. Izgubio je mnogo krvi i odmah je odveden u operacijsku salu – rekli su iz bolnice. Operacija je trajala nekoliko sati.

U selu Vlaole u Srbiji Damiru Periću (23) sajla je prilikom rada u šumi iščupala ruku do lakta, javlja Blic. Mladić je pripremao drva za ogrijev. U trenutku nesreće Damir je izvlačio drva iz šume s prijateljima pomoću traktora. Perić je debelo stablo omotao sajlom pričvršćenom za traktor. Prijatelju je signalizirao da krene, no tada je prišao stablu da ga još bolje pričvrsti. U tom je trenutku njegova ruka bila omotana sajlom, a traktor je krenuo. Trzaj mu je iščupao ruku do lakta.

– Začuli smo stravičan vrisak, bacili sjekire i potrčali prema Damiru. Ležao je u travi i savijao se od bolova. Iz ruke mu je šikljala krv, a istrgnuta ruka je bila blizu njega, još uvijek privezana za sajlu. Odmah smo mu podvezali ruku, traktorom otišli do sela, a zatim ga odvezli u bolnicu. Krv je probijala podvez, lijevala je posvuda, Damirovo lice je bilo izobličeno koliko je jake bolove trpio – kažu njegovi prijatelji za srpske medije.

S obzirom na to da je izgubio mnogo krvi do dolaska u bolnicu u Boru, odmah je poslan na operaciju.

– Pacijent je primljen u teškom stanju s ozljedom ruke koja je bila iščupana sve do lakta. Izgubio je mnogo krvi i odmah je odveden u operacijsku salu – rekli su iz bolnice. Operacija je trajala nekoliko sati. Damiru je ruka amputirana, a on je izvan životne opasnosti.

 

Autor:T. Pšenko
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.