Foto: Screenshot

Što znači uključivanje Interpola i policajaca iz susjednih zemalja u slučaju potrage za Matejem Perišem?

Autor: Dnevno

Uoči noći na Staru godinu u Beogradu je nestao 27-godišnji Matej Periš iz Splita. Njegovi prijatelji nestanak su prijavili tek nekih 16 sati kasnije. Potraga za nestalim mladićem traje već deveti dan.

Za Matejem Perišem, mladićem iz Splita koji je nestao u Beogradu, raspisana je objava Interpola za nestalu osobu, saznaje se od izvora iz srpske policije, a srpska policija u potragu je uključila i kolege iz sussjednih zemalja kroz koje prolazi Dunav, pišu srpski mediji.

To znači da su države u slivu Dunava nizvodno dužne obavijestiti srpsku u policiju ukoliko se Matej pojavi na njihovom teritoriju. Srbijanska je policija, pak, proširila potragu te je pretražila korito i obale Dunava sve do Smedereva.

Matej je zadnji put je viđen ispred noćnog kluba Gotik. Kasnije su se pojavile snimke na kojima je vidljivo kako trči po beogradskim ulicama i pokušava zaustaviti taksi. Da je na dijelu snimaka upravo Matej, potvrdio je njegov otac Nenad Periš.

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.