President of Russia

SRPSKO ZVECKANJE RATOM: Ne znam postoji li ijedan Srbin koji ne bi išao u rat

Autor: dnevno.hr

Na pitanje novinara da komentira svoju izjavu od prije nekoliko dana da je spreman ići u rat, Nikolić je odgovorio kako "ne zna postoji li ijedan Srbin koji ne bi išao u rat ako bi bilo potrebno".

U ponedjeljak je u Bruxellesu predsjednik Srbije Tomislav Nikolić rekao da ne zna postoji li ijedan Srbin koji ne bi išao ratovati za svoju zemlju ako postoji potreba ponavljajući svoje ratoborne izjave koje je prije desetak dana uputio kosovskim Albancima.

Na pitanje novinara da komentira svoju izjavu od prije nekoliko dana da je spreman ići u rat, Nikolić je odgovorio kako “ne zna postoji li ijedan Srbin koji ne bi išao u rat ako bi bilo potrebno”.

“Rekao sam dabogda se ratovalo o glavi onome tko voli ratovati, ali onaj tko ne misli ratovati za svoju zemlju taj ne može živjeti ni u Belgiji, Francuskoj, Njemačkoj pa ni u Srbiji”, rekao je Nikolić.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.