informer.rs // Screenshot

SRPSKI ‘INFORMER’ PORUČIO NOVINARIMA I ‘USTAŠAMA’: ‘Svi smo mi Šešelj! Pede***ne, marš u k***c!’

Autor: R.M.

Najtiražnije novine u Srbiji - zloglasni 'Informer' - u svom je subotnjem izdanju podržao Šešeljevo paljenje hrvatske zastave.

Da mediji u kojima su vlasnici ujedno i glavni urednici, te ‘influenceri’ nisu samo hrvatska praksa pokazuje primjer Dragana Vučićevića koji je svojih 100.000+ prodanih novina odlučio iskoristiti za propagiranje vlastitih stavova.

Iako smo na Šešeljeve ispade i manipulacije svi odavna već navikli pa su mediji ili osudili akt ili ga u potpunosti ignorirali, ‘Informer’ se odlučio udariti kontru čime je poharao željenu ciljanu skupinu vlastitih čitatelja.

“Svi smo mi Šešelj

Dame i gospodo, žuti ološi,

Svi vi šatro nezavisni novinari i kobajagi lideri opozicije, svi vi koji ovih dana vodite najodvratniju medijsko-političku kampanju protiv lidera SRS Vojislava Šešelja, kako bi bilo, dame i gospodo, da se svi vi – da citiram vojvodu – napušite kuvca i da pojedete sva govna koja ste izasvavi! Ili, da citiram sam sebe s prekjučerašnjeg kolegija na kojem je jedan od kolega urednika predložio da se radi tema o ‘izbacivanju Šešelja iz Skupštine’ – kako bi bilo da se svi vi, žute moralne pederčine, tjerate u tri pizde lijepe pizde materine! Svi vi čanci, blicovci, danasovci, svi vi jerkovke, borke i ostale vještice u crnom. Čitajte mi s usana: Marš u kurac! Svi do jednog!

E, a sad da, cijenjeni publikume, natenane objasnim čemu sve ovo gore strogo kontrolirano verbalno nasilje. Žuta, dakle, banda, najgori ljudski otpad i najcrnji moralno-politički ološ koji je ikada hodao srpskom zemljom traži da se Šešelju oduzme zastupnički mandat i još da se po mogućnosti dotični uhapsi i strpa na koju godinu u zatvor. Zašto? Zato što ga je Haški sud u drugostupanjskoj presudi proglasio krivim za ‘ratne zločine’ u Vojvodini, konkretno u Hrtkovcima. I zato što je vojvoda malo poslije toga u Skupštini Srbije navodno izgazio hrvatsku zastavu i izvrijeđao hrvatske zastupnike koji su tu bili u posjeti. Ovo drugo nikako nije u redu, ali ono prvo je čisti bezobrazluk, odvratna bahatost zapadnih silnika…”

Tabloid ponajviše poznat po nazivanju svih Hrvata ‘ustašama’ i objavi lažnog pornića predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović ionako previše ne brine o vlastitom ugledu i ozbiljnosti, pa velike ljubitelje Aleksandra Vučića ni ne treba uzimati previše za ozbiljno…




Autor:R.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.