screenshoot

SRBIJA PRENERAŽENA! Zabranjeni novinar šokirao otkrićima o Vučiću: ‘On je psihički bolesnik, pe*er, vođa kartela…'(VIDEO)

Autor: T. Budak

Zbog njegovih saznanja o Aleksandru Vučiću i spremnosti da o njima javno govori, na crnoj je listi svih medija, a po Vučićevom nalogu – nijedna tv kuća ga ne zove u goste. Presedan se dogodio kada ga je ugošćen u emisiji "Intervju" gdje je o Vučiću u više od sat i pol vremena govorio nevjerojatne stvari.

Milovan Miša Brkić glavni je i odgovorni urednik srpskog lista Tabloid, a ujedno i najzabranjeniji novinar u Srbiji. Zbog njegovih saznanja o Aleksandru Vučiću i spremnosti da o njima javno govori, na crnoj je listi svih medija, a po Vučićevom nalogu – nijedna tv kuća ga ne zove u goste.

Presedan se dogodio kada ga je ugošćen u emisiji “Intervju” gdje je o Vučiću u više od sat i pol vremena govorio nevjerojatne stvari. Brkić ipak tvrdi, istražili smo i sve je istina…

U emisiji Intervju doznaje se o o aferama Aleksandra Vučića i njegovih prijatelja, od kada se poznaju Miša Brkić i Aleksandar Vučić, je li Vučić projektiran da bi nanio zlo Srbiji, koliko milijardi eura je do sada opljačkao Vučićev kartel, zašto se novac krije u bankama u Emiratima, na koje načine Vučić pljačka Srbiju, zašto ima potrebu okružiti se homoseksualcima, je li Vučić nasilnik i šta se krije iza toga, zašto Vučić sakriva svoju seksualnost kao zmija noge, tko je Vučićev biološki otac, je li on psihički rastrojena osoba i duševni bolesnik, zašto Vučić priprema bijeg u Urugvaj i još čitav niz intrigantnih spoznaja.

Emisija trakođer otkriva kakvim poniženjima je Šešelj izlagao Vučića dok je bio član SRS, kada i kako su strane službe unovačile Aleksandra Vučića, kakva je veza Aleksandra Vučića sa međunarodnom trgovinom naoružanjem te kontrolira li Vučićev kartel trgovinu narkoticima…

Pogledajte…




Autor:T. Budak
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.