Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

SRBI ŽESTOKO: Severina uhvaćena u laži! Evo što se događalo s njezinim djetetom

Autor: Iva Međugorac

Hrvatska pjevačica Severina Kojić pokazala je da su joj osobni interesi bitniji od sina Aleksandra kojega ima sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem, piše srpski Kurir, medij koji je Severina u ranijim istupima opisivala kao Popovićevo glasilo. Kako nadalje stoji na stranicama ovoga portala Severina je poslala supruga Kojića da preuzme iz škole njezinoga sina koji se obrazuje u Zagrebu, a kako maloljetnu osobu iz škole ne može preuzeti nitko osim roditelja, došlo je do problema. Premda je, nastavlja se nadalje u sprskim medijima, Severina hitno sazvala konferenciju za medije, na kojoj je sebe prezentirala kao žrtvu i majku čije dijete pati zbog zakona, odnosno oca koji je vječito kriv, zaboravila je spomenuti da se ipak pojavila u školi iako je rekla da zbog ozljede nije u mogućnosti doći tamo. Kako piše Kurir, premda je Severina rekla da nije u mogućnosti doći po dijete neki izvori navode suprotno jer se u školi pojavila u 16.40 kako bi preuzela torbu koju je Aleksandar zaboravio. Svojim navodima sama je sebe demantirala, smatraju u ovom mediju.

“Jedina sam majka koja ne može biti bolesna. Naime, ja sam im poslala i ispričnicu jer sam imala malu tjelesnu ozljedu na plesnoj probi, do danas me iz te škole nitko nije nazvao, dijete ne želi ići u školu jer je doživjelo veliku traumu, mislio je da će cijelo vrijeme biti zatvoren u školi”, izavila je pjevačica na konferenciji za medije. Nakon toga oglasio se i Milan Popović koji je kazao kako je Kojić isprovocirao taj incident nasilnim i neprimjerenim ponašanjem radi kojega je škola pozvala policiju. ”Mogu vam reći da sam se čuo s djetetom u tom trenutku i tu nema riječi o bilo kakvom zlostavljanju, incident je isprovociran da bi se napravila senzacija iz dva razloga- prvi je da se napravi senzacija kako bi se pažnja javnosti usmjerila na Severinu zbog promocije njezine nove turneje, a drugi je taj što smo trenutačno u očekivanju veoma bitne presude u jednom od postupaka koje vodimo”, izjavio je Popović među ostalim.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.